Impressum

Eier av denne internettsiden er
BAUHAUS E-Business GmbH & Co. KG
Gutenbergstraße 21
D-68167 Mannheim

Organisasjonsnr.: DE 156673152
Tingrett Mannheim: HRA 3983

Telefon: +49 800 3905 000
e-post: service@bauhaus.info

Selskapsmedlem med personlig ansvar

Werkhaus GmbH
Sete: Mannheim
Tingrett Mannheim HRB 6426
Direktør: Bernd Baus, Lutz Fiedler

Henvisning om ansvar

Til tross for grundig kontroll av innholdet, overtar vi ikke ansvar for innholdet i eksterne lenker. For innholdet på lenkede nettsteder er utelukkende deres eier ansvarlig.

Erklæring om personvern

BAUHAUS ønsker at din bruk av våre internettsider forløper sikkert og tilfredsstillende. BAUHAUS streber alltid etter å handle i overensstemmelse med gjeldende lovgivning om personvern. Den følgende retningslinjen om personvern informerer deg om når og hvor vi samler inn personopplysninger, og hvordan du kan kontrollere denne prosedyren.

Denne retningslinjen refererer til internettsidene under URL www.bauhaus-ag.de hhv. www.bauhaus.info. Vi utvider tilbudet fortløpende, derfor kan det i enkelte tilfeller forekomme forandringer. Derfor anbefaler vi deg å lese denne retningslinjen regelmessig.

Retningslinje for personvern

Du kan vanligvis kalle opp vår internettside uten å gi noen opplysninger om din person. Hvis navnet ditt, adressen din eller andre personlige data trenges, da blir du gjort oppmerksom på det forut. Hvis du bestemmer deg til å gi oss, eller våre forretningspartnere personlige opplysninger via internett, kan f.eks. korrespondanse avvikles eller en bestilling utføres. Dine personlige opplysninger blir innsamlet, lagret og behandlet med største forsiktighet og under overholdelse av tilsvarende lover.

Brukerdata

Med oppkallingene av vår internettside mottar vi brukerdata. Vi analyserer disse opplysningene for å gjenkjenne trender og utarbeide statistikker. Derved overholder vi de høye sikkerhetsstandardene i Loven om teletjenester og datavern (TDDSG) og personvernforordningen for telekommunikasjonsforetak (TDSV). Herved er det utelukket at brukerdata eller brukerprofiler kan settes i forbindelse med personlige data, og at det oppstår en «transparent bruker».

Ansvarsfraskrivelse (Disclaimer)

Vi kan ikke garantere at alt innhold er fullstendig eller riktig. Bidragene stammer fra kilder som vi mener er pålitelige. Vi kan ikke overta noen heftelse eller garanti for at informasjonen som stilles til rådighet er aktuell, riktig eller fullstendig.

Kommersiell bruk og/eller spredning av innhold på denne internettsiden er bare tillatt etter skriftlig tillatelse.

Opplysningene på våre internettsider satt sammen med omhu og er gitt på grunnlag av den nyeste, kjente kunnskap innen vitenskap og teknikk. Utviklingsstadiet når det gjelder viten og erfaring utvikler seg stadig videre. Derfor må du passe på, at før du begynner med utførelsen av arbeidene, må du alltid hente frem den sist oppdaterte internettsiden. Vi ber deg om forståelse for at vi, for opplysningene på denne siden, må begrense vår heftelse for forsett, grov uaktsomhet og brudd på vesentlige plikter. Produktanvendelsene som er beskrevet kan ikke ta hensyn til spesielle forhold i enkelte tilfeller. Derfor må du kontrollere om de brukte produktene er egnet for det konkrete bruksformålet og følg i hvert fall bruksanvisningen og produsentens opplysninger.

Bilderettigheter

© fotolia.com
© iStockPhoto.com

© Paul Maguire – Fotolia.com, © fischer-cg.de – Fotolia.com, © F.Schmidt – Fotolia.com, © zhu difeng – Fotolia.com, © hammett79 – Fotolia.com, © peshkova – Fotolia.com, © Stauke – Fotolia.com, © Smileus – Fotolia.com, © Romolo Tavani – Fotolia.com, © Halfpoint – Fotolia.com, © goodluz – Fotolia.com, © drubig-photo – Fotolia.com, © ehrenberg-bilder – Fotolia.com, © stokkete – Fotolia.com, © franckreporter – iStockPhoto.com, © skynesher – iStockPhoto.com, © LarisaBozhikova – iStockPhoto.com

Henvisning om bruk av Google Analytics

Dette nettstedet benytter Google Analytics, en nettanalysetjeneste som leveres av Google Inc. («Google“). Google Analytics bruker såkalte informasjonskapsler, tekstfiler, som lagres lokalt på din datamaskin. De brukes til å lage en analyse over bruk av nettsiden. Informasjon som samles av informasjonskapselen om hvordan du bruker denne nettsiden, sendes vanligvis til en tjener som tilhører Google i USA og lagres der. I tilfelle av en aktivering av IP-anonymiseringen på denne nettsiden, blir IP-adressen din forkortet forut av Google innenfor medlemsstatene i EU, eller i andre kontraherende stater i overenskomsten over det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Kun i unntakstilfeller blir hele IP-adressen overført til en tjener som tilhører Google i USA, og forkortet der. I oppdrag fra eieren av denne nettsiden vil Google bruke denne informasjonen til å analysere bruk av nettsiden, til å sammenfatte rapporter om aktiviteten på nettsiden, og til å bringe andre tjenester som er tilknyttet bruk av nettsiden og bruk av internett, til nettsidens eier. IP-adressen, som ble overført fra din nettleser til Google Analytics, blir ikke sammenført med andre data fra Google. Du kan forhindre lagring av informasjonskapsler med en tilsvarende innstilling av programvaren for nettleseren; men vi gjør oppmerksom på, at du i dette tilfellet eventuelt ikke vil ha mulighet til å bruke alle funksjonene på denne nettsiden i fullt omfang. Dessuten kan du i tillegg forhindre registreringen av opplysningene som er generert av informasjonskapslene om bruk av nettsiden (inkl. din IP-adresse) i Google samt behandlingen av disse data via Google, ved å laste ned og installere det tilgjengelige programtillegget for nettleseren på følgende lenke (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).
Nærmere informasjon om dette finner du på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de hhv. på https://www.google.de/intl/de/policies/ (generell informasjon om Google Analytics og personvern). Vi gjør deg oppmerksom på, at Google Analytics ble utvidet med koden «gat._anonymizeIp();“ på denne nettsiden, for å kunne sikre en anonymisert registrering av IP-adresser (såkalt IP-avskjerming).