Pleie

Nå kan du lett finne det passende gulvet

Hvilken type er du?

Rengjøring

Bearbeiding (større flater): konsentratet av b!design grunnrengjøringsmiddel fortynnes med vann i forhold 1:10 (f.eks. 0,5 l på 5 l vann) og fordeles jevnt på gulvet med en mopp med bevegelige ledd, eller en vaskeklut (ikke la vann bli liggende på gulvet). Også egnet for rensemaskiner.

Bearbeiding (mindre flater): fortynnet konsentrat av b!design grunnrengjøringsmiddel påføres direkte og fordeles med oppvridd fuktig klut La virke inn 5 – 20 minutter. I løpet av denne tiden kan tørre steder etterbehandles. Ta opp løsnet smuss med en mopp med bevegelige ledd, eller med en lett fuktet klut. Vask 2 – 3 ganger med rent vann og med en lett fuktet klut. Tørk av med en tørr klut. Når gulvet er helt tørt skal det behandles med b!design oppfrisker.

Pleie

Tilsettes ganske enkelt vaskevannet – 2 hetter er nok for ca. 5 liter vann. Tørk med en fuktig klut som er godt vridd opp. Tørk av med en tørr klut ved behov.

Merk: For å fjerne spesielt sterke flekker samt for oppfriskning i ny og ne og intensiv gulvpleie, anbefaler vi b!design oppfrisker.

Oppfriskning

Rist godt før bruk. Ha en mengde som tilsvarer en hette (for ca. 2 m²) på det støvfrie gulvet og gni produktet jevnt inn med en klut.

Merk: For svært skitne gulv (f.eks. i offentlig område) anbefaler vi en hovedrengjøring med konsentrat av b!design grunnrengjøringsmiddel ved behov, og deretter en pleie med b!design oppfrisker.